Verksamheter
Sveriges mest kreativa whisky
från Sveriges mest lönsamma destilleri
Agitator_Whiskymakare_Logotyp_black

Agitator Whiskymakare

Agitator Whiskymakare AB är ett helägt dotterbolag som producerar whisky i ett nybyggt destilleri i Arboga.

Agitator är också namnet på bolagets varumärke. Det illustrerar ambitionen att positionera varumärket som alternativet till branschens traditionsbundenhet: Ett experimentvilligt svenskt destilleri som överraskar med spännande nya produkter och ifrågasätter konventionerna utan att någonsin tumma på produktkvaliteten.

Destilleriet har kapacitet att möta en mångdubbelt större efterfrågan utan dyra nyinvesteringar.

Mer om verksamheten finns att läsa på Agitators egen webbplats och på Agitators sida på Facebook.

Destillerichef Oskar Bruno
Destillerichef Oskar Bruno
Tobiaz Forsberg
Tobiaz Forsberg

Blind Seal Whiskey

Under 2018 startade vi Blind Seal Whiskey tillsamman med Tobiaz Forsberg. Idag är Blind Seal ett varumärke under Agitator Whiskymakare AB.

Blind Seal utnyttjar den kompetens, personal och produktionskapacitet som finns på destilleriet i Arboga och inriktningen är whiskey i amerikansk stil (därav den amerikanska stavningen av ordet). Initialt ligger fokus på råg som huvudråvara i produktionen.

Varumärket är förankrat i 1920-talets amerikanska designtradition och hämtar inspiration från förbudstidens lönnkrogar. Mer om verksamheten finns att läsa på Instagram.

BSW_full_lockup_romb_black

Kontraktstillverkning

Agitators destilleri har tillräckligt med produktionskapacitet för att även legotillverka produkter för externa kunder. Vi erbjuder därför produktion och kringtjänster för företag med serveringstillstånd, varumärkesägare, oberoende buteljerare och företag med behov av maltsprit som insatsvara.

Vi kan bidra med allt från produktutveckling och inköp av råvaror och lagringsfat till destillering, mognadslagring, buteljering och leverans. Vi erbjuder även färdiglagrad svensk whisky.

Läs mer här.

Provning