Kontraktstillverkning
Låt oss tillverka din egen whisky åt dig

I Arboga ligger Nordic Whisky Capitals dotterbolag Agitator Whiskymakare. Agitator producerar whisky i ett av världens modernaste whiskydestillerier. Där har vi tillräckligt med produktionskapacitet för att även legotillverka produkter för externa kunder. Så oavsett om du har en stor eller liten verksamhet, kontakta oss och berätta vad det är du behöver.

Exempel på kunder som vi gärna hjälper:

Oberoende buteljerare

Vi fyller den typ av fat du vill ha med den typ av maltsprit du väljer. Vi kan ta hand om alla steg i produktionen fram till buteljerad whisky.

Varumärkesägare

Om du äger ett varumärke som du vill utöka med whisky, eller om du vill etablera ett nytt whiskyvarumärke, så tillverkar vi din egen unika produkt.

Innehavare av serveringstillstånd

För dig som driver ett företag med serveringstillstånd och vill ha en egen private label-whisky hjälper vi till med hela produktionskedjan.

Tillverkare av spritprodukter

Om du tillverkar spritprodukter och behöver maltsprit som insatsvara så tillverkar vi maltsprit efter dina specifikationer.

Vi erbjuder både färdig whisky och alla delar i produktionskedjan

Vi kan hantera alla steg, från produktutveckling och produktion till buteljering och leverans. För de moment som vi inte gör i vårt eget destilleri samarbetar vi med andra.

Ladda ner och läs mer eller kontakta oss direkt och berätta vad det är just du behöver hjälp med.

Håkan Jarskog
08-651 04 38
hakan@nordicwhisky.se